10 december 2022 - 10:00 tot 17:30

SANTA EVENT PEKELA

Info:

Op zaterdag 10 december wordt het Santa Event Pekela gehouden en bruist het in en rondom winkelcentrum De Helling van gezellige en sportieve activiteiten voor het goede doel. Zoals; een kerstmarkt, een Santa Run en een Santa Spinningmarathon.

 

 

KERSTMARKT van 10:00 tot 17:00 uur

Een gezellige en bruisende kerstmarkt op het plein voor Brokschmidt en Poortman. Hier staan diverse kraampjes met een hapje en een drankje en er is live muziek. Tevens is er voor de kids ponyrijden en kunnen ze kersstukjes maken. Ook is Molen de Onrust geopend voor het publiek. 

 

 

 

SPINNINGMARATHON van 10:00 - 16:00 uur

Santa Spinningmarathon in winkelcentrum De Helling (oude pand Brokschmidt). Verschillende Spinning instructeurs zorgen met opzwepende muziek en de nodige kersthits voor een geweldige belevenis.

Aan de 6 uur durende spinningmarathon kun je individueel deelnemen voor één of meerdere uren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf een team (vanuit een organisatie, bedrijf, buurtvereniging of vriendengroep) samen te stellen. Bepaal zelf uit hoeveel leden jouw team bestaat. Voorwaarde is alleen dat de fiets 6 uur bezet blijft.

 

Lessen

De spinningmarathon start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. De lessen duren 55 minuten waarna er 5 minuten wisseltijd is voor de volgende deelnemer. Ieder heel uur begint weer de volgende les.

 

Kosten

De kosten bedragen € 10,00 per uur. De kosten voor een team (6 uur fietsen) bedragen € 60,00.

Maar meer mag altijd! De gehele opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan het goede doel!

 

Inschrijven

Voor de Spinningmarathon hebben we maar een beperkt aantal plaatsen. Inschrijvingen worden door ons verwerkt op volgorde van binnenkomst. Helaas geldt vol = vol!

Op de dag zelf verzoeken we je om minimaal 20 minuten voor aanvang van jouw Spinningles je te melden bij de Fyzigo tent van de organisatie. Deze staat op het plein bij de ingang van winkelcentrum De Helling. Hier worden de deelnemersgegevens gecontroleerd en vragen we je om het sponsorgeld contant af te rekenen.

Inschrijven kan alleen online via onderstaande links tot en met woensdag 7 december!

INSCHRIJVEN SPINNINGMARATHON - INDIVIDUEEL  

INSCHRIJVEN SPINNINGMARATHON - TEAM

 

 

SANTA RUN van 13:00 tot 14:00 uur

De leukste en gezelligste run van het jaar! Kom rennend of wandelend dwars door winkelcentrum De Helling, het Dokhuis, het gemeentehuis en maak van de mogelijkheid gebruik om ook nog even een kijkje te nemen bovenop Molen de Onrust. Het totale parcours is circa 1,5 km en je mag zelf weten hoe vaak je het loopt. Deelname is puur recreatief en daardoor geschikt voor iedereen van jong tot oud. Voor deelnemers jonger dan 10 jaar is begeleiding van een ouder vereist.

 

Kerstkleding

Iedere deelnemer krijgt van de organisatie een kerstmuts. Daarnaast vragen wij deelnemers om zich in kerstsfeer te verkleden. Diegene die het leukst verkleed is wint een cadeaubon.

 

Kosten

De kosten bedragen € 5,00 per persoon. Maar ook hier geldt, meer mag altijd! De gehele opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan het goede doel!

Diegene die het meeste sponsorgeld bijeenbrengt voor de Santa Run wint een cadeaubon.

 

Inschrijven

Inschrijvingen worden door ons verwerkt op volgorde van binnenkomst. Helaas geldt vol = vol!

Op de dag zelf kun je vanaf 12:15 uur terecht in de Fyzigo tent van de organisatie. Deze staat op het plein bij de ingang van winkelcentrum De Helling. Hier worden de deelnemersgegevens gecontroleerd en vragen we je om het sponsorgeld contant af te rekenen.

Inschrijven kan alleen online via onderstaande link en tot en met woensdag 7 december!  

INSCHRIJVEN SANTA RUN

 

 

LASERSHOW van 17:00 tot 17:30 uur

Het event wordt afgesloten met een spectaculaire full color lasershow geheel in kerstsfeer.

Dat mag je niet mag missen!

 

Organisatie

OOP en Pekela Actief!

Locatie

Winkelcentrum De Helling