10 december 2022 - 10:00 tot 16:00

SPINNINGMARATHON - TEAMS

Info:

SPINNINGMARATHON van 10:00 - 16:00 uur

Santa Spinningmarathon in winkelcentrum De Helling (oude pand Brokschmidt). De Spinning instructeurs zorgen met opzwepende muziek en de nodige kersthits voor een geweldige belevenis.

 

Aan de 6 uur durende spinningmarathon kun je als team (vanuit een organisatie, bedrijf, buurtvereniging of vriendengroep) deelnemen. Bepaal zelf uit hoeveel leden jouw team bestaat. Voorwaarde is alleen dat de fiets 6 uur bezet blijft.

 

Lessen

De spinningmarathon start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. De lessen duren 55 minuten waarna er 5 minuten wisseltijd is voor de volgende deelnemer. Ieder heel uur begint weer de volgende les.

 

Kosten

De kosten voor een team (6 uur fietsen) bedragen € 60,00.

Maar meer mag altijd! De gehele opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan het goede doel!

 

Inschrijven

Voor de Spinningmarathon hebben we maar een beperkt aantal plaatsen. Inschrijvingen worden door ons verwerkt op volgorde van binnenkomst. Helaas geldt vol = vol!

Op de dag zelf verzoeken we je om minimaal 20 minuten voor aanvang van jouw Spinningles je te melden bij de Fyzigo tent van de organisatie. Deze staat op het plein bij de ingang van winkelcentrum De Helling. Hier worden de deelnemersgegevens gecontroleerd en vragen we je om het sponsorgeld contant af te rekenen.

Inschrijven kan tot en met woensdag 7 december!  

 

 GRAAG BIJ OPMERKINGEN TEAMNAAM EN AANTAL TEAMLEDEN INVULLEN 

Organisatie

OOP en Pekela Actief!

Locatie

Winkelcentrum De Helling

Direct aanmelden - 8 plaatsen resterende.

Contactgegevens